ABank EFT Ücretleri

Abank müşterileri, istediği bir bankaya istediği miktarda parayı transfer edebilir. Para transferi adına iki işlem bulunmaktadır. Bu işlemlerden birincisi Elektronik Fon Transferi, yani çok daha fazla kullanılan ismi ile EFT işlemi, bir diğer işlem ise havale işlemidir. EFT işlemi ile havale işlemi arasındaki farklardan bahsedecek olursak, EFT işlemi ile farklı bankalar arasında paranızı transfer edebilirsiniz. Havale işlemi ile ise sadece aynı bankanın farklı şubeleri arasında paranızı transfer edebilirsiniz.
EFT işlemi için her bankada olduğu gibi ABank’ta da EFT saatleri bulunmaktadır. EFT saatleri, bankalar tarafından belirlenmektedir. Her banka EFT saatini kendisi belirlemektedir. Bankanın EFT saatleri arasında yapılan EFT işlemleri 5-10 dakika arasında gerçekleşir.

ABank EFT Saatleri Nelerdir?

ABank aracılığı ile yapacağınız EFT işlemleriniz için, ABank EFT saatleri arasında EFT işleminizi yapmanız gerekmektedir. EFT işlemleriniz için ABank EFT saatleri sabah 08.00 ile 17.00 arasındadır. Hafta içi her gün EFT işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonu EFT yapılmamaktadır. Sadece ABank için değil diğer bankalar da hafta sonu EFT yapmamaktadır. Eğer hafta içi ve bankanın belirlemiş olduğu EFT saatleri arasında EFT yaparsanız, EFT işleminiz 5 ile 10 dakika arasında hesaba geçecektir. Kendi bankanızın EFT saatlerini öğrenmeniz oldukça önemlidir. Fakat EFT işleminizi yapacağınız bankanın da EFT saatlerini öğrenmeniz gerekecektir.
EFT işlemleri için bankaların belirlemiş olduğu EFT saatleri olduğu gibi EFT ücretleri de bulunmaktadır. Her banka EFT ücretini kendisi belirlemektedir. Sabit bir EFT ücreti yoktur. ABank EFT ücretleri, ABank tarafından belirlenmektedir.

ABank EFT Ücretleri Ne Kadar?

ABank EFT ücretleri de diğer bankalarda olduğu gibi bankanın hangi kanalını kullanarak EFT yaptığınıza göre değişmektedir. EFT işleminiz için ödemeniz gereken ücreti, banka EFT masraflarına göre belirlemektedir.
ABank aracılığı ile EFT yapmak için ABank şubelerini ziyaret edebilirsiniz. ABank şubelerini kullanarak EFT yaparsanız, ABank EFT masrafları için % 0.5 oranında bir ücretlendirme yapmaktadır. Minimum 60 TL ve maksimum olarak da 600 TL arasında bir ABank EFT ücretleri talep edilmektedir.
Şube üzerinden yapılacak olan EFT işlemi, banka hesabı üzerinden yapıldığı zaman ABank EFT ücretleri 40 TL ile 500 TL arasındadır. EFT işlemi için % 0.4 oranında bir EFT masrafı belirlenmektedir.
Eğer ABank internet şubesini kullanarak EFT yapacaksanız, ödemeniz gerekecek ABank EFT ücretleri banka şubesini kullanarak yapacağınız EFT ücretine göre oldukça düşük olacaktır. ABank müşterileri için ABank’ın belirlemiş olduğu internet bankacılığı aracılığı ile yapılan EFT işlemleri için ücret 2 TL’dir. 2 TL karşılığında ABank internet şubesini kullanarak EFT işleminizi yapabilirsiniz.
Sizin de gözlemlediğiniz gibi EFT işlemleri için en masraflı EFT kanalı, bankanın şubesi olacaktır. Banka şubesi aracılığı ile yapılan EFT işlemleri için bankanın talep ettiği ABank EFT ücretleri daha fazladır. Fakat bankanın internet şubesini kullanarak EFT yaparsanız, ödemeniz gereken ABank EFT ücretleri daha az olacaktır.

ABank EFT Ücretleri İçin TIKLAYINIZ!

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 yorum: